TONI GARAC: ZAŠTO NA SASTANKU S MINISTROM DRŽAVNE IMOVINE NIJE BIO NAČELNIK OPĆINE PROLOŽAC?

Kandidat za načelnika Općine Proložac Toni Garac (HSLS) upozorio je na činjenicu da na nedavno održanom sastanku s ministrom državne imovine Goranom Marićem nije bio prisutan načelnik Općine Proložac Mate Lasić. Na sastanku se raspravljalo među ostalim i o situaciji i sudbini Vinarije Imota čije je sjedište u Prološcu.

Upravo zbog te činjenice načelnik Prološca bi po logici stvari trebao biti najzainteresiraniji za rješavanje problema i konsolidaciju Vinarije. Međutim, aktualni načelnik općine Proložac Mate Lasić nije prisustvovao sastanku, nego je lidersku ulogu prepustio uskoro bivšem gradonačelniku Imotskog Anti Đuzelu.

To pokazuje kolika je nezainteresiranost i koja razina nebrige za sudbinu Vinarije Imota, a što će se negativno odraziti i na prihode Općine Proložac. Jednako tako, postavlja se pitanje zašto još uvijek ne znamo zaključke sastanka ili je sve to predizborni folklor?

Nadam se da će još uvijek aktualni, a uskoro bivši načelnik Prološca, pronaći bolje objašnjenje od „neodgodivih obaveza u Splitu“.

IZBORNI STOŽER TONIJA GARCA